Skip to main content
skip to content Français Search
Start of main content
Cisco

Collaborative, engaging, and efficient: three small words, one big transformation

Boston, Massachusetts
 
Sectors
Services

Cisco believes that attracting and retaining the best people is how they’ve achieved 30 years of success. But as a high-tech software company, what do you do when you have a closed-in, static, disconnected office space? Cisco brought in our team to create a collaborative and efficient workspace.

Utilizing the Cisco CCW workplace standards, our project team reprogrammed Buildings 200 and 300 at the Cisco Boston area campus. The existing configuration of 8x8 work cubes and private offices were replaced with open work areas that are engaging and create greater visual connectivity across the teams. A variety of collaborative work spaces, creativity zones, and informal meeting and break out areas were added to further enhance Cisco’s interconnected office style.

End users of the building were asked to vote for one of the four unique, yet compatible, color and pattern design concepts created by our team. Inspired by the Cisco team’s fondness for their Massachusetts location, the design schemes included recognizable features of New England forests and coasts, each populated with finishes and furnishings to communicate a desired mood.

View A Project Near You

Find Stantec projects near you
End of main content To top