Skip to main content
skip to content Français Search
Start of main content
One Channel Center

Iconic new headquarters for venerable financial institution

Boston, Massachusetts

Once a neglected clutch of warehouses and former industrial buildings, Boston’s Seaport District is emerging as an engine of the city’s innovation economy. One Channel Center threads into its context of historic brick warehouses while signaling a bold new trajectory for this neighborhood.

Organized by articulated glass panels at the entry, the building’s massing is divided into two halves, which are wrapped in terracotta and brown precast concrete panels reminiscent of the neighborhood’s masonry buildings. Vibrant colored glass panels punctuate the façade, while varied window openings and sandblasting details break down the scale of the building. Adjoining a new 1.2-acre public park, One Channel Center incorporates strategic sustainable design elements to achieve LEED Silver certification. 

View A Project Near You

Find Stantec projects near you
End of main content To top