Skip to main content
skip to content Français Search
Start of main content
Wrigley Cubs Clubhouse

Redefining the player experience at Wrigley

Chicago, Illinois

A new clubhouse was the most critical component of the Wrigley Field renovation. Not only did the century-year-old clubhouse feel like a damp basement, but it wasn’t much of wasn’t much of a recruiting tool, and it certainly didn’t persuade players to stay in Chicago. The Cubs deserved more than an inferior clubhouse, and our team would design a facility that redefines the player experience at Wrigley Field.

A tight construction site challenged our team to relocate the clubhouse below the new adjacent plaza, ‘the Park at Wrigley’. The underground design called for a remarkably sequenced excavation in very questionable soil conditions, but the team’s new 30,000 square-foot headquarters is nearly three times larger than the old facility.

We wanted the Cubs to have the proudest home in baseball. A central players lounge with full amenities, a party-dance room for post-game celebrations, and a one-of-a-kind dressing room left Cub’s players speechless. We included fitness facilities, therapeutic treatment centers, dining areas—any modification we could make to positively influence player performance. We even created a media buffer to give the boys a break from the camera.

Completed for Opening Day 2016, the new clubhouse would contribute to the Cub’s best season in over 100 years. 

View A Project Near You

Find Stantec projects near you
End of main content To top