Skip to main content
skip to content Français Search
Start of main content

BC Place - A new lounge for fans

We transformed what was previously a leftover storage space into something that fans would want to go to and spend time in.

Transcript of the video follows
skip transcript
<p>They wanted to create a lounge that was accessible from the field of play, particularly for the Whitecaps who wanted to offer a different level of experience to the patrons. That space was previously a storage space for the stadium, for whatever they had on the lowest level. And we created that into a high end lounge with lighting, sound system, digital screens, bar service. They still laugh when they go into that space because they can’t believe how we transformed what was previously a leftover storage space for them into something that fans want to go and spend time in.</p>

View A Project Near You

Find Stantec projects near you
End of main content To top